Bosch Prístroj na horúce nápoje TASSIMO HAPPY TAS1002N
Bosch Prístroj na horúce nápoje TASSIMO HAPPY TAS1002N Bosch Prístroj na horúce nápoje TASSIMO HAPPY TAS1002N Bosch Prístroj na horúce nápoje TASSIMO HAPPY TAS1002N Bosch Prístroj na horúce nápoje TASSIMO HAPPY TAS1002N Bosch Prístroj na horúce nápoje TASSIMO HAPPY TAS1002N Bosch Prístroj na horúce nápoje TASSIMO HAPPY TAS1002N Bosch Prístroj na horúce nápoje TASSIMO HAPPY TAS1002N Bosch Prístroj na horúce nápoje TASSIMO HAPPY TAS1002N

Bosch Prístroj na horúce nápoje TASSIMO HAPPY TAS1002N

Veľký výber nápojov z množstva obľúbených značiek. Perfektná kvalita nápojov vďaka INTELLIBREW™ (inteligentná sparovacia jednotka). Jednoduchá príprava nápojov vďaka obsluhe - stiskom jedného tla... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BOSCH HOME
Model: TAS1002N

  • Veľký výber nápojov z množstva obľúbených značiek.
  •  Perfektná kvalita nápojov vďaka INTELLIBREW™ (inteligentná sparovacia jednotka).
  •  Jednoduchá príprava nápojov vďaka obsluhe - stiskom jedného tlačítka.
  •  Individuálna príprava: ideálne pre šálku vášho obľúbeného horúceho nápoja.
  •  Vhodné pre všetky šálky a poháre vďaka jednoduchému výškovému nastaveniu podstavca na šálky.

Technické špecifikácie

Rozmery spotrebiča: 265 x 175 x 305 mm

Hmotnosť netto: 2,1 kg

Príkon: 1 400 W

Objem zásobníka na vodu: 0,7 l

Fáza predhrievania: priamo pripravené na použitie

Všetky vaše obľúbené nápoje a obľúbené značky.

Espresso, caffe crema, filtrovaná káva, latte macchiato, cappuccino, horúca čokoláda alebo čaj. TASSIMO ponúka viac ako 40* špeciálnych nápojov z radu obľúbených značiek. Vďaka TASSIMO si môžete vychutnávať lahodné teplé nápoje, nech už sú vaše chuťové bunky akékoľvek. Pre celú rodinu, pre vašich priateľov a pre vás!

Perfektne pripravené vďaka INTELLIBREW™.

Vďaka patentovanej technológii čiarového kódu INTELLIBREW™ sú nápojové špeciality TASSIMO vždy dokonale pripravené s presným množstvom vody, správnou teplotou a ideálnym časom prípravy.

Váš obľúbený nápoj pripravený len stlačením tlačidla.

Príprava lahodných teplých nápojov už nemôže byť jednoduchšia! Vaše TASSIMO s ľahkosťou a vaším minimálnym úsilím pripraví množstvo lahodných teplých nápojov. Stačí vložiť T DISC a spustiť plnoautomatickú prípravu nápoja vykonaním praktického jednotlačidlového úkonu. Presne tak jednoducho si môžete spolu s vašimi najbližšími vychutnávať špeciality TASSIMO a tešiť sa zo života!

Ideálne pre šálku vášho obľúbeného horúceho nápoja.

Či už cappuccino, espresso alebo horúca čokoláda, systém servírovania od spoločnosti TASSIMO je ideálny na rýchlu prípravu jednej šálky kávy alebo iného horúceho nápoja. Vyberte si zo širokej škály obľúbených nápojov a vychutnajte si rýchlu a čistú prípravu a vysokú kvalitu.

Pre toto TASSIMO sú vhodné všetky vaše šálky a hrnčeky.

Vhodné pre všetky typy pohárov a šálok: flexibilný podstavec na šálky je výškovo nastaviteľný a môžete ho aj celý vybrať, čo znamená, že máte dosť priestoru pre všetky typy pohárov, šálok a hrnčekov.

Silný na vodný kameň, jemný na vaše TASSIMO.

Zaistite dlhú životnosť vášho kávovaru TASSIMO pravidelným odstraňovaním vodného kameňa! Odvápňovacie tablety špeciálne vyvinuté pre všetky kávovary TASSIMO odvápňujú váš kávovar efektívne a udržateľne. To predlžuje životnosť vášho kávovaru TASSIMO a zaručuje optimálnu chuť pre všetky vaše nápoje.

Vlastnosti

Parametry
Príkon 1400 W
Objem nádrže na vodu 0,7 l
Farba čierna

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk