Ako premeniť upratovanie na zábavu

31.10.2020
4 min.
Od redakcie StavbaEU.sk

 

Vedeli ste, že čistenie uvoľňuje adrenalín a zvyšuje úroveň vzrušenia?

 

Táto ťažká doba zasiahla každého. Niektorých menej a iných zase viac. Sme jedinečné bytosti, ktoré inak vnímajú rôzne situácie. Ale, prečo sa na to nepozrieť z tej pozitívnejšej strany? Konečne máme viac času na seba, naše rodiny a hlavne na naše príbytky. Vianočný čas sa pomaly blíži a nemali by ste všetko nechávať na poslednú chvíľu keď to môžete spraviť teraz. Konečne máte čas utrieť prach aj z ťažko dostupných miest, povenovať sa aj žalúziám a nielen oknám, dokonca ak sa zbavíte špiny za radiátorom budete sa cítiť šťastnejšie a je to vedecky dokázané!

 

Slovo upratovanie v mnohých vyvoláva negatívne myšlienky. Je to činnosť, ktorú skoro nikto nerobí s nadšením ale ak si na ňu vyhradíte konkrétny čas, zariadite si aby Vás nikto nerušil, nalejete si pohár vína alebo inej tekutej dobroty a pustíte si Vášho obľúbeného interpreta na tak hlasno ako len chcete, potom sa stáva z nepríjemnej činnosti, krásne strávený podvečer.

K čo najlepšiemu zážitku Vám pomôžu aj výrobky, prístroje alebo čistiace prostriedky ktoré Vám prácu uľahčia a zjednodušia.

 

S LEIFHEIT Window Cleaner vysávačom 51001 sa už nikdy nebudete mračiť pri myšlienke na umývanie okien. Vysávač leští okná bez škvŕn vďaka elektrickému odsávaniu vody. Je vhodný na klasické i strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice. Doplnkový pomocník k umývaniu okien je aj čistič žalúzií. V tých sa totižto tiež usádza prach, ale vďaka špeciálnemu vláknu, čistič priťahuje a zachytáva všetky nečistoty.

 

 

S LEIFHEIT Čističom radiátorov 41216 si už nemusíte odopierať sušenie dlhého prádla na radiátore, kvôli pavučinám a prachu za ním. S týmto malým a šikovným pomocníkom je za radiátorom čisto raz – dva. Je vhodný na mokré i suché použitie a návlek môžete prať v práčke.

 

 

 

LEIFHEIT REGULUS Supra mechanický zametač kobercov 11950 je vhodný pre všetky typy podláh aj zle dostupných miest pod nábytkom. Ani Vám sa nechce neustále vyťahovať vysávač, keď sa pohráte so psom ktorý pĺzne alebo keď v kúpeľni vymýšľate nový účes a z toľkých variácií Vám vypadne pár vlasov? Tak tento výrobok by nemal chýbať vo Vašej domácnosti. Gumová kefa je špeciálne vyvinutá pre upratovanie prašných priestorov. Nevíri prach a je vhodná aj na hladké a mäkké povrchy. Vašu podlahu dôkladne zametie, ale zároveň ju nepoškodí.

 

S LEIFHEIT mopom 55096 sa už nikdy nebudete musieť naťahovať s plným vedrom vody, ktorý sa niekedy aj vyleje. Vďaka integrovaným koliečkam môžete prechádzať z miestnosti do miestnosti. Taktiež, aj žmýkanie handry ručne je už minulosťou. Mop má špeciálny žmýkací systém, ktorý ušetrí vaše jemné rúčky a chrbát. Vymeniteľné návleky zo špeciálnych syntetických mikrovlákien je možné prať v práčke až na  60 ° C a bez aviváže.

 

 

LEIFHEIT tiež ponúka univerzálny rozprašovací čistič. Čistič určený na kúpeľňu alebo sklo a rôzne druhy čističov na laminátové podlahy, silno znečistené podlahy alebo koncentráty s leštidlom.

Tak čo, kto dnes upratuje? :)

 

Produkty vzťahujúce sa k článku

0 Komentáre k "Ako premeniť upratovanie na zábavu"

Napísať komentár

Vaše meno:


Váš komentár: Poznámka: HTML nie je preložené!

Opíšte kód z obrázku do políčka nižšie:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk